Boek Danny

Uitdagen om te groeien en te streven naar succes

Met zijn jarenlange ervaring als scheidsrechter en VAR op (inter-)nationaal niveau, deelt Danny zijn expertise op het gebied van leiderschap, communicatie, presteren onder druk, teamgevoel en succesvol samenwerken.

Danny Makkelie als spreker
Danny als spreker
Uniek in zijn soort

Wat kunt u van zijn presentaties verwachten?

Ontketen de kracht van leiderschap en triomfeer samen als een onverslaanbaar team! Ontdek de geheimen om een team te sturen naar topprestaties, waarbij iedereen gedreven is om te winnen.

Deze buitengewone presentatie biedt een exclusieve kijk achter de schermen van voetbalwedstrijden, met beeld- en geluidsmateriaal dat uw publiek zal verbluffen, inspireren en aanzetten tot grenzeloze motivatie om het beste uit zichzelf en het team te halen.

Wie is Danny Lees meer over Danny
Uitdagen om te groeien
Uitdagen om te groeien

Maar Danny gaat verder dan alleen het voetbalveld.

Hij zal u meenemen op een epische ontdekkingsreis waarin hij de kunst van het bepalen van een eigen koers onthult, valkuilen vermijdt en de kracht van een trotse, hechte teamcultuur benadrukt.

Als innovatieve professional zal Danny zijn persoonlijke ervaringen en inzichten delen, waardoor u geïnspireerd wordt om uw eigen reis naar leiderschap te starten.

Boek Danny als spreker Boek Danny als spreker

Welke onderwerpen komen aan bod?

 • Succesvol samenwerken

  Succesvol samenwerken in het bedrijfsleven vereist duidelijke doelen, open communicatie, teamwerk, vertrouwen, flexibiliteit, effectieve conflictoplossing en continue verbetering. Het is vergelijkbaar met topsport, waarin individuen en teams samenwerken, hun vaardigheden combineren en zich aanpassen aan veranderende omstandigheden om uitzonderlijke resultaten te behalen.

 • Effectieve communicatie

  Effectieve communicatie is de sleutel tot succes in het bedrijfsleven, vergelijkbaar met topsport. Net zoals atleten hun vaardigheden combineren en teamwork tonen om topprestaties te leveren, moeten we in staat zijn om helder te communiceren, actief te luisteren en constructief samen te werken. Door deze communicatieve vaardigheden te benutten, kunnen we sterke professionele relaties opbouwen en uitzonderlijke resultaten behalen.

 • Presteren onder druk

  Prestaties onder druk zijn cruciaal in het bedrijfsleven. Net zoals topsporters moeten we mentale veerkracht tonen, kalm blijven en focus behouden in uitdagende situaties. Strategieën, zelfvertrouwen en reflectie helpen ons om onze prestaties naar een hoger niveau te tillen. Door onder druk te presteren, kunnen we succes behalen, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

 • Teamvertrouwen

  Teamvertrouwen en teamspirit zijn de hoekstenen van succes in het bedrijfsleven, vergelijkbaar met topsport. Net zoals een hecht sportteam vertrouwen moet hebben in elkaars vaardigheden en een sterke teamgeest moet cultiveren, is dit ook essentieel voor een bedrijfsteam. Vertrouwen creëert een omgeving waarin teamleden open kunnen communiceren en risico's durven nemen. Teamspirit zorgt voor een collectieve energie en motivatie om gezamenlijk topprestaties te leveren. Door te investeren in teamvertrouwen en teamspirit, kunnen we als een goed geoliede machine samenwerken en buitengewone resultaten behalen.

Overtuigd?

Maak uw evenement onvergetelijk!

Boek Danny als spreker Boek Danny als spreker
Loading